Vera Nielsen

 

Jeg er født i 1945. Som barn elskede jeg at tegne. Desværre lagde jeg det på hylden, da jeg begyndte mit voksne liv med arbejde og familie. På et tidspunkt gik jeg til drømmetydning og skulle tegne mine drømme. Det vakte interessen for at komme i gang igen. I 1998 skete det for alvor. Jeg startede med oliepastel og i de næste år myldrede farver og former fra mit hoved og ud på papiret. Fra september 2003 har jeg også arbejdet med olie, akvarel og akryl. Jeg maler for det meste intuitivt. Når jeg starter, har jeg ingen ide om motivet. Efter en kort meditation vælger jeg de første farver og går i gang, mens jeg lytter til inspirerende musik. Efterhånden bliver billedet levende. Former, figurer og til tider ansigter opstår spontant. Det færdige resultat er for det meste en stemning af eventyr. I mange af mine billeder kan man hele tiden opdage nyt - de ligesom taler.

I efteråret 2004 begyndte jeg for første gang at arbejde med ler. Da jeg i en periode har gået til astrologi hos Kirsten Brabrand, inspirerede det mig til at lave de 12 stjernetegn. Men ellers kommer det eventyragtige også til udtryk i dette materiale.


Jeg har modtaget undervisning af/deltaget i malegruppe hos bl.a.: Marianne Wetli, Susanne Møberg, Samina Aaager, Susanne Vive Høgsted, Bierte Hee, Malene Heerup, Xavier Micol, Hanne Radzik, Connie Pagsgren, Eva Bergman og Ulla Fredsøe.


Jeg har bl.a. udstillet følgende steder: Novo Bagsværd, ArtSezzions Netgalleri, Forstædernes Bank i Ballerup, Plejehjemmet Lundehavens Cafè, Nordea i Skovlunde, VUC i Fakse, Havarthigården, Tandlæge Ole Dalsgaard i Virum, Virumhallernes Forpagteri,

Kræftens bekæmpelse i Lyngby, Frivilligcenter og selvhjælp Rudersdal, Holte, Mystikkens Univers i KB-Hallen i 2008, 2009, 2010, Tinghuset i Fredensborg, Den Nordsjællandske Ambassade i Kbh. Hillerød Kunstdage, FrederiksborgCentret 2010 og 2011.


Mine malerier måler højde 65cm og bredde 73cm og prisen er 2.000kr pr. stk. Det er olie på lærred uden rammer.

Vera Nielsen

Cedervænget 9  2 th.

2830 Virum

tlf. 45854512

        Verdens navle

Ærkeenglen Michaels energi

                          solgt

               I svøb

        Skal vi mødes?

             Stille glæde

        Elefantdrømme

      Den lysende grotte

        Feminin symfoni

                        solgt