Line Springborg Møller

 
line_s_moeller@hotmail.commailto:line_s_moeller@hotmail.comshapeimage_2_link_0

Jeg startede med at male billeder fordi jeg under en healing for nogle år tilbage så de smukkeste billeder for mit indre syn. Jeg var så begejstret at jeg måtte prøve at male dette.

Dengang var jeg 24 år og jeg fik lyst til at rejse. Jeg tog til Spanien i mine forældres hus og besluttede mig for at gøre lige hvad jeg havde lyst til i disse 3 måneder. Det endte med at jeg sad og tegnede hver dag og det kom der en masse fine billeder ud af.

Jeg maler meget ud fra min intuition med hensyn til farver og symboler. Det opleves som om jeg bliver eet med det billede jeg laver og det er en af de måder jeg nyder allermest at udtrykke mig på.

Det er som om en viden som ikke kan beskrives med ord kommer ud i mine billeder og fortæller mig om livet og dets mysterie i alle de skønneste farver.


Under min uddannelse til clairvoyant healer fandt jeg på en metode hvor jeg tegnede klientens chakraer og ud fra dette kan jeg fortælle hvor personen befinder sig i sit liv og hvad der ville være godt at give opmærksomhed. Derefter fandt jeg ud af at jeg havde lyst til at male personens optimale potentiale og balance.

Jeg tror meget stærkt på at dette kan hjælpe personen til at holde fast i sig selv og sin sjæls mål.